برای سالم بودن به خوردن اسفناج نیست. آب انار حاوی بیش از 100 ماده شیمیایی گیاهی است. میوه انار برای هزاران سال به عنوان دارو مورد استفاده قرار گرفته است.

امروزه آب انار به دلیل فواید بسیاری برای سلامتی آن مورد مطالعه قرار می گیرد و ممکن است در پیشگیری از سرطان ، حمایت از ایمنی و باروری کمک کند.

در اینجابه برخی از فواید انار اشاره می کنیم:

ویتامین C

آب یک انار تنها بیش از 40 درصد از نیاز روزانه شما به ویتامین C را تامین می کند. ویتامین C هنگام پاستوریزه شدن می تواند تجزیه شود ، بنابراین برای تهیه بیشترین مواد مغذی ، آب انار خانگی یا تازه را انتخاب کنید.

فشار خون 

نوشیدن آب انار روزانه نیز ممکن است به کاهش فشار خون سیستولیک کمک کند. یک بررسی جامع از کارآزمایی های کنترل شده تصادفی اظهار داشت که برای سلامت قلب مفید است که روزانه آب انار را بنوشید.

درمان فشار خون

دستگاه گوارش

آب انار می تواند التهاب موجود در روده را کاهش داده و هضم را بهبود بخشد. این ممکن است برای مبتلایان به بیماری کرون ، کولیت اولسراتیو و سایر بیماریهای التهابی روده مفید باشد.در حالی که باورها و تحقیقات متناقضی در مورد اینکه آیا آب انار به اسهال کمک می کند یا باعث وخیم تر شدن آن می شود وجود دارد ، اما اکثر پزشکان توصیه می کنند تا زمانی که احساس بهتری نداشته باشید و علائم شما فروکش کرد ، از مصرف آن خودداری کنید.

آنتی اکسیدان ها

انار به دلیل فواید سلامتی که دارددر طول تاریخ خورده شده است و امروزه آب این میوه بخش محبوب رژیم های غذایی سالم است.دانه های انار رنگ قرمز پر جنب و جوش خود را از پلی فنول ها به دست می آورند. این مواد شیمیایی آنتی اکسیدانهای قدرتمندی هستند.

آب انار نسبت به سایر آب میوه ها حاوی مقادیر بیشتری آنتی اکسیدان است. همچنین سه برابر آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به چای سبز دارد. آنتی اکسیدان های موجود در آب انار می توانند به از بین بردن رادیکال های آزاد ، محافظت از سلول ها در مقابل آسیب و کاهش التهاب کمک کنند.

پیشگیری از سرطان

هنگامی که محققان دریافتند آب انار چشمه ای ایجاد کرده است ، می تواند به توقف رشد سلول های سرطانی پروستات کمک کند. با وجود مطالعات متعدد در مورد تأثیر آب میوه بر سرطان پروستات ، نتایج هنوز مقدماتی است.در حالی که مطالعات طولانی مدت با انسان صورت نگرفته است که ثابت کند آب انار از بروز سرطان جلوگیری می کند یا خطر را کاهش می دهد.

محافظت از بیماری آلزایمر

اعتقاد بر این است که آنتی اکسیدان های موجود در آب میوه و غلظت بالای آنها باعث جلوگیری از پیشرفت بیماری آلزایمر و محافظت از حافظه می شود.

پیشگیری از سرطان
مطالب مرتبط
خواص آب سیب
خواص آب سیب
خواص آب کرفس
خواص آب کرفس
خواص آب زنجبیل
خواص آب زنجبیل
خواص آب هویج
خواص آب هویج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

هفده − 6 =

فهرست