آیا می دانید آب سیب منبع بسیاری از ویتامین ها و مواد مغذی و مفید است؟ آب حاوی ویتامین C ، انواع مختلف ویتامینB و بسیاری از مواد معدنی مختلف مانند منیزیم، آهن، کلسیم، منگنز و مس است و یک فنجان از آن به دلیل دارا بودن قند کافی، می تواند نیاز یک روز شما را تامین کنید. برخی دیگر از خواص باور نکردنی آب سیب را در ادامه مرور می کنیم تا بدانید که این میوه بهشتی، تا چه اندازه برای ما مفید و ضروری است.
مهم ترین فواید آب سیب
بهبود کارکرد قلب
سیب منبع سرشار آنتی اکسیدان است و به دلیل برخورداری از مقادیر بالای پلی فنول و فلاونوئیدها، برای سلامت قبل بسیار مفید است. مصرف روزانه یک عدد سیب یا یک لیوان آب سیب، پتاسیم مورد نیاز بدن شما را تامین و کمک می کند که قلبتان کارکرد بهتری داشته باشد.
جلوگیری از آسم
آب سیب و خود میوه سیب، تاثیر شگفت انگیزی در پیشگیری از ابتلا به آسم دارد. فلاونوئید موجود در این میوه، نقش مهمی در تقویت و اثربخشی ریه ها ایفا می کند و ثابت شده افرادی که به صورت مداوم سیب و آب آن را مصرف می کنند، عملکرد ریه بهتری نسبت به سایر افراد دارند.
پاک سازی کبد
مواد قلیایی موجود در سیب علاوه بر حفظ سطح pH بدن، سموم و مواد زائد مخرب را از کبد پاکسازی می کند.
تقویت سلامت استخوان ها
سیب با رساندن مقادیر زیاد ویتامین C، آهن، بورون و دیگر ویتامین ها به بدن شما، استخوان های شما را تقویت می کند.
جلوگیری از سرطان
آب سیب هم مثل بسیاری از آبمیوه های طبیعی دیگر، خاصیت ضد سرطانی دارد. آب سیب بهترین مدافع در برابر تومورها و سرطان به ویژه سرطان ریه است و ثابت شده که فلاونوئیدها و اسیدهای فنولیک موجود در این میوه و عصاره آن، در جلوگیری از پیشرفت تومورها و سلولهای سرطانی مؤثر هستند.
کاهش کلسترول
آب سیب بخورید تا از کلسترول در امان باشید. همانطور که می دانید، کلسترول اضافی در بدن علت اصلی بیماری های قلبی عروقی است. کافی است روزانه یک لیوان آب سیب بنوشید تا با افزایش کلسترول در بدن خود مقابله نمایید.
بهبود سلامت چشم
مقدار کافی از ویتامین A در آب سیب موجود است و همین برای بهبود بینایی چشم و جلوگیری از اختلالات چشم کافی است.
جلوگیری از پارکینسون
بیماری پارکینسون به دلیل درهم شکستن سلول های عصبی تولید کننده دوپامین مغز پدیدار می شود. این درحالی است که آنتی اکسیدان های موجود در سیب، کمک زیادی به پیشگیری از بروز این بیماری می کنند.
محافظت از سلامت مغز
آنتی اکسیدان ها به خاطر پتانسیل هایشان برای محافظت از بدن در برابر سرطان شناخته شده اند. این مواد از استرس اکسیداتیو در سایر نقاط بدن مانند مغز جلوگیری می کنند و سیب، منبع غنی آنتی اکسیدان است.
طرز نگهداری آب سیب
به محض این که سیب را نصب می کنید یا پوست می گیرید، شروع به سیاه شدن می کند. آب سیب هم همین ویژگی را دارد و خیلی زود خاصیت خود را از دست می دهد. به این دلیل که اکسیژن به بافت های گیاه راه پیدا میکند و باعث می شود میوه از خود آنزیم هایی تولید کند که منجر به اکسید شدن میوه می شوند. برای نگهداری از آب سیب، بهتر است مقدار بسیار کمی آب لیمو به آن اضافه کنید. در حد چند قطره آب لیموی تازه، کمک می کند که آب سیب دیرتر سیاه شده و مدت زمان بیشتری قابل استفاده باشد. توجه داشته باشید که آب سیب را نمی توان بیشتر از چند ساعت نگه داشت و بهتر است در همان لحظات اولیه آن را میل کنید.