به شما در آبرسانی به بدن کمک می کند

نوشیدن آب یک روش مهم برای مرطوب نگه داشتن بدن است.
با این حال ، خوردن غذاهایی که میزان آب زیادی دارند نیز می تواند کمک کند. جالب اینجاست که هندوانه 92٪ آب دارد.علاوه بر این ، داشتن مقدار زیاد آب یکی از دلایلی است که باعث می شود میوه ها و سبزیجات به شما احساس کامل کنند.ترکیب آب و فیبر به این معنی است که شما حجم زیادی از مواد غذایی را بدون کالری زیادی می خورید.

خواص آب هندوانه

دارای مواد مغذی و ترکیبات گیاهی مفید است

تا آنجا که میوه ها می روند ، هندوانه یکی از کمترین کالری ها است – فقط 46 کالری در هر فنجان (154 گرم). این حتی از میوه های کم قند مانند انواع توت ها نیز پایین است .
یک فنجان (154 گرم) هندوانه نیز بسیاری از مواد مغذی دیگر از جمله این ویتامین ها و مواد معدنی را شامل می شود:
ویتامین C 
ویتامین A
پتاسیم
منیزیم:
ویتامین های B1 ، B5 و B6

هندوانه همچنین از نظر کاروتنوئید از جمله بتاکاروتن و لیکوپن بسیار سرشار است. به علاوه ، آن را دارای سیترولین ، یک اسید آمینه مهم است.در اینجا مروری بر مهمترین آنتی اکسیدان هندوانه آورده شده است:

ویتامین سی

ویتامین C یک آنتی اکسیدان است که به جلوگیری از آسیب سلولی توسط رادیکال های آزاد کمک می کند.

کاروتنوئیدها

کاروتنوئیدها نوعی ترکیبات گیاهی است که شامل آلفاکاروتن و بتاکاروتن است که بدن شما آن را به ویتامین A تبدیل می کند.

لیکوپن

لیکوپن نوعی کاروتنوئید است که به ویتامین A تغییر نمی کند. این آنتی اکسیدان قوی به قرمز غذای گیاهان از جمله گوجه فرنگی و هندوانه رنگ قرمز می دهد و با بسیاری از فواید سلامتی همراه است.

Cucurbitacin E

Cucurbitacin E یک ترکیب گیاهی است که دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است. خربزه تلخ ، نسبی از هندوانه ، حاوی cucurbitacin E حتی بیشتر است.

 ممکن است به جلوگیری از سرطان کمک کند

محققان به دلیل اثرات ضد سرطانی لیکوپن و سایر ترکیبات گیاهان جداگانه موجود در هندوانه را مطالعه کرده اند.اگرچه مصرف لیکوپن با ریسک پایین برخی از انواع سرطان همراه است ، اما نتایج مطالعه مختلط است. به نظر می رسد قویترین پیوند بین لیکوپن و سرطان دستگاه گوارش باشد.به نظر می رسد با کاهش فاکتور رشد انسولین، پروتئین درگیر در تقسیم سلولی ، خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد. سطح بالای IGF به سرطان مرتبط است .علاوه بر این ، cucurbitacin E به دلیل توانایی آن در مهار رشد تومور مورد بررسی قرار گرفته است.

هندوانه
مطالب مرتبط
خواص آب سیب
خواص آب سیب
خواص آب کرفس
خواص آب کرفس
خواص آب زنجبیل
خواص آب زنجبیل
خواص آب هویج
خواص آب هویج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پنج × 4 =

فهرست