کاهش سطح کلسترول بد

گروهی از محققان دانشگاه ایالتی فلوریدا اعلام کردند که سیب “میوه معجزه” است. آنها دریافتند که زنان مسن که هر روزآب سیب می خورند، پس از شش ماه ، 23 درصد کلسترول بد خون (LDL) و 4 درصد کلسترول خوب (HDL) داشتند

کاهش خطر ابتلا به دیابت

آب سیب همچنین می تواند خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد. مطالعه ای که حاوی 187،382 نفر بود، دریافتند افرادی که سه بار در هفته سیب ، انگور، کشمش، زغال اخته یا گلابی خوردند ، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کمتر از 7 درصد نسبت به افرادی که در معرض ابتلا به دیابت بودند، کاهش دادند.


جلوگیری از زوال عقل

یک مطالعه منتشر شده در مجله علوم غذایی در سال 2008 نشان داد که مصرف آب سیب برای سلامت عصبی شما مفید باشد.

محققان دریافتند که از جمله سیب ها در رژیم غذایی روزانه می تواند سلول های عصبی را در برابر عصبی ناشی از استرس اکسیداتی محافظت کند و نقش مهمی در کاهش اختلالات عصبی مثل بیماری آلزایمر داشته باشد.

کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی

یک مطالعه شامل 9208 مرد و زن نشان داد که کسانی که آب سیب بیشتری را در طول یک دوره 28 ساله می خورند، کمترین خطر سکته مغزی را داشتند

محققان نتیجه گرفتند که مصرف سیب ها با کاهش خطر سکته مغزی ترومبوتیک همراه است.

مطالب مرتبط
خواص آب کرفس
خواص آب کرفس
خواص آب زنجبیل
خواص آب زنجبیل
خواص آب هویج
خواص آب هویج
خواص آب پرتقال
خواص آب پرتقال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

شانزده − 5 =

فهرست